Fogkrém akció

arc Fluor, SLS és szacharin
MENTES fogkrémek!
rozsaszin_fogkrem
szurke_csik
Fogfehérítő fogkrém
friss menta ízzel, a Specchiasoltól. Fehérítő és pH-érték kiegyensúlyozó hatás. A fehér fogakért Bio Aloe Vera, Izlandi zuzmó, Fehér agyag (kaolin), Kovasav, Zsálya, Teafaolaj és szódabikarbóna tartalommal. Szembeszáll a dohányzás, kávé, tea és vörösbor okozta elszíneződésekkel is, fenntartva az egészséges szájhigiéniát.
rozsaszin_csik
Az érzékeny fogak ésfogíny védelmében.
Az Aloe, a mályva, a kamilla és a vadgesztenye együttes hatása megakadályozza a fogíny visszahúzódását, ami a fogak érzékenységét okozza. Jelentős Bio Aloe Vera, Mályva, Kamilla, Echinacea és Teafaolaj tartalommal + Vadgesztenye, Kovasav, Xilit, Stivia és Klorofill kivonatok.
zold_fogkrem
narancs_csik
Gyermekeknek
a Specchiasol-tól. Jelentős Bio Aloe Vera, Kamilla, Körömvirág, Bergamott olaj tartalommal + klorofill és kovasav kivonattal. Ízletes aromája kellemes élménnyé varázsolja a mindennapi szájápolást.
szurke_csik
Felnőtteknek
Afriss menta ízzel, a Specchiasol-tól. Jelentős Bio Aloe Vera, Teafa olaj és Eukaliptusz tartalommal + Borsmenta olaj, Szegfűszeg, Vadgesztenye, Kovasav, Xilit, Stivia és Klorofill kivonatok.
 A Specchiasol fejlesztés egyesíti a nemzetközi szakirodalom által elismert természetes összetevőket, elhagyva a káros kémiai anyagokat.
OETI: 860/2012
Ár: 1990 Ft
2 + 1 akcióban: 3980 Ft
2-őt Vesz, 3-at Visz!
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed