Fájó, gyulladt ízületek, ínak, izmok, szalagok sérülései, derékfájás, hátfájás

Specchiasol® LenifitTM
Tudományos kutatásokkal alátámasztott
termékek az ízületek egészségéért!

derékfájás, hátfájás, ízületi panaszokra leni ampulla

Derékfájás? Hátfájás?

Krónikus ízületi
–és izom panaszok?

Leni Complex ™ ampulla 10 x 10ml

Összetevők a napi adagban:
Ördögkarom 2,08 gramm
ebből arpagoside 52 mg
Pycnogenol® 50 mg
ebből procianidinek 32,5 mg
Tömjéngyanta 12,8 mg
ebből boswellia-sav 8,3 mg
Maracuja kivonat 1,28 gramm

További részletek >>

Derék -és hátfájás specialista! Az ampulla szerves összetevői csökkentik a húgysavszintet, a reumatikus fájdalmakat, különösen a derék és hátfájást, köszönhetően kiemelkedő harpagosid tartalmának! Krónikus ízületi, izom panaszok, mozgásszervi és reumatikus bántalmak kezelése természetes, szerves összetevőkkel, kutatási eredményekkel alátámasztva!

Adagolási javaslat: 1 ampulla naponta, a főétkezések között. Mivel a termék természetes anyagokat tartalmaz, benne üledékképződés előfordulhat. Használat előtt alaposan felrázandó. Együtt alkalmazható a Leni Complex™ géllel, illetve a Leni Complex™ tapasszal is.

ÁTMENETI HIÁNY MIATT IDEIGLENESEN NEM RENDELHETŐ!
derékfájás, hátfájás, ízületi panaszokra leni ampulla

Ízületi gyulladás?

Akut ízületi –és
izom panaszok?

Leni Complex ™ tabletta 45 db

Összetevők a napi adagban:
Ördögkarom 347 mg
ebből arpagoside 52 mg
Pycnogenol® 38,5 mg
ebből procianidinek 25 mg
Tömjéngyanta 100 mg
ebből boswellia-sav 30 mg
Szerves szelén 55 mcg

További részletek >>

Ízületi gyulladás specialista! Magas tömjéngyanta tartalmának köszönhetően. Akut Ízületi, izom panaszok, mozgásszervi és reumatikus bántalmak kezelésére.

A tabletta LeniFit™ komplexet; Ördögkarom + Tömjén + Pycnogenol® és szerves szelén (L-szeleometionin) kivonatokat tartalmaz, melyek szinergikus (egymást felerősítő) hatékonyságát tudományos kutatások támasztják alá.

Adagolási javaslat: 2*1 tabletta naponta, a főétkezések között. Együtt alkalmazható a Leni Complex™ géllel, illetve a Leni Complex™ tapasszal is.

izomlazitó, ízületi fájdalmak és sportsérülések gyors kezelésére Leni gél

Merev izmok?
Kisugárzó fájdalmak?

Hatásosan csillapíthatja külsőleg!

Leni Complex ™ gél 75 ml

Izomlazító gél a kisugárzó ízületi
és izomfájdlmakra
• Ördögkarom
• Boswellia
• réti legyezőfű
• paprika
összetvőkkel

További részletek >>

Ízületi, mozgásszervi és reumatikus bántalmakra külsőleg! Duzzadt, fájó, gyulladt ízületi panaszoknál gyulladáscsökkentő. Hatásos kisugárzó fájdalmak csillapítására, amit ízületi kopás, ín vagy izomfájdalom okoz. Oldja a merevséget és javítja a mozgásfunkciókat.

A Leni complex™ gél szerves, növényi vegyületeket tartalmaz, mint az arpagoside (ördögkarom), a boswellia (tömjéngyanta), a réti legyezőfű és a paprika kivonat. Az összetevők szinergikus hatékonyságát tudományos kutatások támasztják alá.

Alkalmazási javaslat:
Alkalmazza 2-3 alkalommal naponta. Masszírozza be az érintett területet, amíg teljesen fel nem szívódik. A bőrön zsíros szennyeződést nem okoz. A gél, színét kizárólag a növényi kivonatoknak köszönheti.

izületi gyulladás, reuma
fájdalom csillapító tapasz, ördögkarom

Sportsérülések?

24 órás fájdalom-
csillapító tapasz!

Leni Complex ™ ízület tapasz 5 db

24 órás fájdalomcsillapító tapasz:
• Ördögkarom
• Pycnogenol®
• Eukaliptusz
• Narancs olaj
• Levendula olaj
összetevőkkel

További részletek >>

24 órás Fájdalomcsillapító tapasz! A fokozatos hatóanyag kibocsájtás 24 órán át garantálja a benne lévő természetes összetevők hozzáférését. Ízületi, izom és reumatikus panaszok esetén. Hát-és derékfájás csillapítására. Ínak, szalagok sérülése következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére. Hatásosan csillapítja a kisugárzó fájdalmakat. Oldja a merevséget és javítja a mozgásfunkciókat.

A Leni complex™ tapasz, szerves, növényi vegyületeket tartalmaz, mint az arpagoside (ördögkarom), a Pycnogenol® és az eukaliptusz.

Alkalmazási javaslat:
Tapassza a fájó területre. Alkalmazza 24 órán át. A tapasz 24 órán át folyamatosan adja le hatóanyag tartalmát. Ha kisebb felületen szeretné alkalmazni a tapaszt, olló segítségével vágja azt kisebb méretűre.

Specchiasol® LenifitTM
3 szerves anyag kombinációja
a mozgásfunkciók javítása édekében!

fájdalom csillapító ördogkarom arpagoside

Fájdalomcsillapító

Arpagoside (ördögkarom)

Hát-, nyak-, ágyék- és derékfájás specialista. Kopás és gyulladás okozta kisugárzó fájdalmak ellen. A nyak és a váll izomfeszültségeinek oldására.

Reumás fájdalmak kezelésére, valamint zúzódásra, íngyulladás kezelésére alkalmazható. Méregtelenít. Segíti az izmok ellazulását, regenerálását és csökkenti az ízületek duzzadtságát.

gyulladáscsökkentő tömjéngyanta boswellia

Gyulladáscsökkentő

Boswellia (tömjéngyanta)

Az ízületi gyulladások specialistája. A reumás és osteoarthritiszes (arthrosis) betegek között a gyulladás csökkentésében a bosweilla jobb hatást tudott elérni, mint a receptre kapható gyógyszerek.

A tömjén csíraölő, fertőtlenítő, sebgyógyító, antireumatikus, feszültség- és görcsoldó hatású, csillapítja az ízületi fájdalmakat.

gyulladáscsökkentő tömjéngyanta boswellia

Szuper antioxidáns

Pycnogenol®

A Francia Pino marittimo (tengerparti fenyő) kérgéből nyert un. szuper antioxidáns, mely a szabad gyökök semlegesítése mellett a markáns gyulladáscsökkentő és a hajszálereket is erősítő tulajdonságokkal bír.

Több mint 230 tudományos cikk és klinikai vizsgálat bizonyította biztonságos alkalmazását és hatékonyságát a degeneratív ízületi megbetegedések, fájdalmak és gyulladások esetén.

gyulladáscsökkentő tömjéngyanta boswellia

Jubileumi csomagkiadás

Az ízületek, ínak,
szalagok és izmok
egészségére!

A csomagban fájdalomcsillapító ördögkarom, gyulladáscsökkentő Szerves szelén és Boswellia-sav, továbbá egy szuper antioxidáns a Pycnogenol® található tabletta formájában.

A belső kezelést egy külsőleg alkalmazható gél és 24 órás fájdalomcsillapító tapasz segíti. Váljon ízületei egészségére!

Specchiasol® LenifitTM
Enyhíti a mozgásszervi és
reumás panaszokat!

derékfájás hátfájás, természetes fájdalomcsillapító
  • akut és krónikus ízületi panaszok, reuma
  • sportsérülések (izom, ín és szalagok) kezelése
  • a mozgásszervi panaszainkra igényelt gyógyszerek dózisának csökkentése
ízületi gyulladás - reuma sportsérülés fájdalomcsillapító

A 4 tagú Leni család azt a szerves Leni complex™ innovációt tartalmazza, amely 3 szerves, szinergikus növényi vegyületet az arpagoside (ördögkarom), boswellia (tömjéngyanta) és Pycnogenol® összetevőket egyesíti.
A szinergikus kivonatok hatékonyságát kutatási eredmények támasztják alá. Javítják a mozgásszervi funkciókat, csökkentik az ízületi gyulladást, enyhítik a reumás panaszokat, regenerálják a sportsérüléseket (inak, szalagok, izmok) és fájdalomcsillapító hatásúak.