bogyó koncentrátum

Mínusz 10 év kívül-belül!

Karcsúsít - étvágycsökkentő, anyagcsere fokozó
Energizál - sejtszintű energia
Fiatalít - öregedést gátló tápanyagok

 

Rajongója vagyok ennek az isteni ízű,
sötétlila italnak. Hát még a hatásainak,
melyek közül a testsúlycsökkentő, és az
energizáló hatást feltétlen ki kell emelnem, és ez testi, szellemi és fizikai szinten egyaránt megmutatkozik.

 

Acai koncentrátum

 

Bizonyára az acai bogyók fogyasztó hatásáról már mindenki hallott, hiszen manapság még a csapból is ez folyik. Nem vitatható, hogy támogatja a salaktalanítást, fokozza az anyagcserét és rostjai még az étvágycsökkentésből is kiveszik részüket. Sőt, a zsír felhalmozódását a vércukor szabályozásával és az inzulincsúcsok megakadályozásával is támogatja.

 

A lényeg mégis azon van, hogy ez egy antioxidáns koncentrátum, ami aminosavakat, omega3 zsírsavakat és rostokat is tartalmaz. Ez a gazdag tápanyag összetétel az, amitől kúraszerű alkalmazás mellett úgy nézhetsz ki, és úgy is érezheted magad, mint 10 évvel ezelőtt!

 

Összességében ez egy öregedést gátló koncentrátum, testi-szellemi és lelki egyensúlyunk generálozója, aminek hatását a memóriádtól kezdve az alakodon át a kötőszövetedig megtapasztalhatod. És, hogy miért pont ErbaVita® Acait? Mert a hatásért felelős
vegyületek főként a bogyó héjában találhatók, ettől lesz sötétlila a folyadék, ezt egy porított, tablettázott, vagy kapszulázott készítmény képtelen helyettesíteni.

 

Próbáld csak ki, Teljesen más életérzés!

Karcsúbban, Energikusabban, Fiatalabban

 

A tápanyagok egyedülálló kombinációja és dózisa teszi az Açai gyümölcs koncentrátumát érdekes kiegészítővé az egészséges súlyleadáshoz. Építsd be az étrendedbe, hogy gátolja a test zsírsejtekbe történő salakanyag raktározását. Ez a folyamat a zsírsejetek zsugorodását eredményezi, hiszen tudjuk, hogy a szervezet salakanyagokat tárol a nyúlékony zsírsejtekben.

 

Rendkívül fontos, hogy segíti a táplálékokban való tápanyagok hasznosítását. Ez a folyamat is csökkenti a salakanyagok mennyiségét, míg növeli a hozzáférhető elemi tápanyagokat sejtjeink számára. A sejtek egészsége pedig garancia a testi-szellemi energiánk maximalizálására, és külsőnk fiatalításra.

 

A zsír felhalmozódását a vércukor szabályozásával és az inzulincsúcsok megakadályozásával egyaránt támogatja, ami csökkenő étvágy formájában is jelentkezik. Ezt fokozza a magas rosttartalom, ami hosszabb időn át tartja meg benned a telítettség érzését és szabályozza az emésztőrendszered optimális működését.

 

A legtöbb fogyasztótabletta az anyagcseréd felpörgetésén keresztül működik, a szíved felgyorsításának rovására. Ezzel a természetes gyümölcs koncentrátummal úton vagy afelé, hogy egészséges módszerrel csökkentsd a súlyod. Nem csak elkerülöd a normális súlycsökkentő szerek mellékhatásait, hanem még megszerzed az összes többi élettani hatást, mint az öregedés gátlás, és az energia szint emelés.

A siker kulcsa a minőség

 

Az acai bogyók csak akkor képesek megőrizni teljes tápanyag tartalmukat, ha a frissen szedett gyümölcsök azonnal feldolgozásra kerülnek. A legköltségesebb eljárás a koncentrátum előállítása. Ezért viszonylag kevés sötétlila koncentrátum van a piacon. Pedig exponenciálisan értékesebb számodra, mint egy açailéből készült tabletta vagy kapszula, melyek a feldolgozás során az antioxidánsok mennyiségét megtizedelik, nagyrészt kitöltő anyagokat tartalmaznak. Jó minőségű açai tablettát találni mindig is nehezebb lesz, mint jó koncentrátumot. Jóval több erőfeszítésbe telik minőségi italkoncentrátumot gyártani, mint tablettát vagy kapszulát, szóval biztos lehetsz, hogy az acai italkoncentrátumot gyártó cégek a Te érdekedet tartják szem előtt.


A legnagyobb durranás

 

Ha van egy açaibogyó sötétbordó koncentrátumod, mondhatni a legnagyobb durranást kapod a pénzedért.

Létfontosságú, hogy a bogyókat nem sokkal azután, hogy learatták őket, feldolgozzák és palackozzák. Ez biztosítja, hogy megkapd a maximum tápanyag és főként antioxidáns tartalmat szerves formában, még a tengerentúli szállítás után is. Az ErbaVita Açai Koncentrátum a teljes bogyót feldolgozza az italban, különösen a héját. Ez pedig nem mellékes a hatás szempontjából, mert az açaibogyó antocianin (antioxidáns) tartalmának nagy része a héjában található, ettől lesz sötétlila. Az acai óriási löketet ad a fogyókúrádnak, a szellemi és fizikai erőnlétednek. Megnő a koncentráció, fokozódik a szellemi és fizikai terhelhetőség, átalakul a test formája, feszesebb lesz a kötőszövet. Ami a fizikai erőnlétet illeti; mivel az acai bogyó nagyon erős természetes energiaforrás, remek adalék a testedzés-előtti shakehez, ami megadja neked mindazt az energiát, amire szükséged van, hogy a legtöbbet hozd ki magadból. A brazil sportolók évtizedek óta tudnak erről a gyümölcsről, amit a titkos fegyverükként használnak, hogy mindenkit lekörözzenek a futball-, szörf- és küzdősport bajnokságokon. Ha ezeknek a sportolóknak segít, hogy elég energiájuk legyen, és átverekedjék magukat egy kimerítő versenyen, akkor biztosan segíteni tud Neked is.

 

Mínusz 10 év kívül-belül

 

Az açai italkoncentrátumot fogyasztók észreveszik, hogy a bőrük és hajuk kezd úgy kinézni, mint 10 évvel azelőtt. Jelentősen hozzájárul a bőr, a kötőszövet és az egész szervezet elöregedésének megelőzéséhez. Az açai az esszenciális zsírsavaknak is bőséges forrása, amikről kimutatták, hogy pozitív hatásuk van a demencia (agyi funkciók, ami a korral gyakran hanyatlanak) és kognitív készségek javításával illetve csökkentik a köszvény által okozott ízületi fájdalmat. Az açaibogyó koncentrátum komplett öregedés elleni kiegészítő, mert segít, hogy fiatalnak érezd magad és fiatalabbnak is tűnj.

bogyó koncentrátum

Egy tápanyagokból és antoxidánsokból álló
acai sűrítmény,

ami Karcsúsít
jót tesz a bőr szépségének és
az egész test egészségének

Felhasználási javaslat:

Napi 20 ml bevitele javasolt a nap folyamán,
tisztán vagy feloldva vízben, vagy más kedvelt itallal.
Minimumkúra-maximumkúra:
Kúraszerű alkalmazás javasolt.
Minimumkúra 50 nap, maximumkúra 125 nap.
Kiszerelés: 500 ml / 25 napi adag
OÉTI: 10183/2012
Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed